zelený čaj

↑ ↓ 
1 2 >


Patrně nejznámější druh čaje, kolem kterého však panuje mnoho zbytečné mystifikace. Zelený čaj je naopak svým způsobem prostý (nikoliv jednoduchý!) - sklizené lístky se po sklizni zahřejí (pánev wok, či horká pára) a tím je zastaven proces oxidace. V čaji je tak zachována většina vitamínů a enzymů, díky kterým je zelený čaj známý.

Byla by však škoda jej pít jen díky svým prospěšným účinkům – zelené čaje mohou nabídnout trávové, květinové, ovocné či dokonce tmavší chutě a vůně (karamel, ořechy, …), podle způsobu zpracování. Mají rovněž silný povzbuzující účinek a jemně ochlazují tělo, čímž přichází ke slovu a chuti i ve velmi parném počasí.

Nejnovější: 2018 Shincha Yabukita Premium (25 g)

Máte dotaz? kontaktujte nás +420 601 585 965 infoatanicha.cz

© 2014 - 2018 Anicha.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.